Güzellikler Dilber Yapı ile fark ediliyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Azimli çıkışlarıyla inşaat sektöründe varlığını hissettiren Dilber Yapı İnşaat, müşteri memnuniyeti odaklı, yenilikçi fikirler ve kaliteli hizmet anlayışıyla ilk yılını geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyor.

Dilber Yapı İnşaat’ın genç işletmecisi Dilber Sarsılan, bir yılı geride bırakırken emin adımlarla geleceğe yürüdüklerini belirtti. Göz zevkine uygun tasarımların rahat ve huzurlu bir ortamı yaratacağını söyleyen Sarsılan, “Dilber Yapı İnşaat olarak Şirketimiz İskenderun’da toptan inşaat malzemeleri satmak amacıyla kurulmuş olup faaliyetlerine tüm Akdeniz Bölgesinde devam etmektedir.

Sektörün gelişimini takip ederek portföyüne devamlı yeni iş ortakları ekleyen firmamız, müşterilerine en iyi ve kaliteli hizmeti verebilmek adına çalışmalarını sürdürürken almış olduğumuz projeleri anahtar teslim bir şekilde müşterilerimize vermekteyiz. Bünyesinde sektörün lider markalarının distribütörlük ve bayiliklerini bulunduran firmamız bir yandan da yılların getirmiş olduğu bilgi ve tecrübesini konut üretiminde kullanarak müteahhitlik hizmeti vermektedir. Çalışmalarımızdan kısaca örnekler vermek adına; duvar kâğıdı, parke, hazır mutfak, seramik ve mermer işleri ve her türlü tadilat işlemlerini profesyonelce yapmaktayız. Yeniler de bünyemize dahil ettiğimiz iç dış boya işleri ve mantolama işlemlerini kaliteli marka ve en iyi ustalar ile sürdürmekteyiz. Ayrıca evlerimizde ıslak zeminler de her türlü dolap ve duşa kabin çeşitlerimiz ile kalite zincirine bir halka daha ekleyerek sektörel anlamda büyümeye devam ediyoruz.” dedi.

Duvar kâğıtlarında marka olarak Decowall ile çalıştıklarını kaydeden Dilber Sarsılan, müşteri memnuniyetine de önem verdiklerini anlattı.

Sarsılan, “Hangimiz yaşadığımız yerin en güzel ve en modern görünüme sahip olmasını istemez ki. Hepimiz, göz zevkimizi okşayacak, bize huzur verecek bir mekânda mutlu oluruz. Bu düşüncelerle yaptığımız işin kalitesine, göze hitap etmesine önem veriyoruz” diye konuştu.

Yapı sektöründe erkek egemen bir ortam olmasına rağmen başarı grafiğini kurulduğu günden bu yana arttıran Dilber Yapı İnşaat’ın kurucusu Dilber Sarsılan, sözlerini;  “Bir kadının tercihleri, zevki önemlidir. Evdeki tadilatlar genelde bayanların zevkine göre yapılıyor. Bayan bayanı daha kolay anlar.  Bu nedenden dolayı fikirlerime, önerilerime daha sıcak bakılıyor. Yaptığımız işle kendi alanımızda her geçen gün büyüyerek emin adımlarla ilerliyoruz kadın bakış açısı ve kadın dokunuşuyla insanların yaşam alanlarını huzurlu ve yaşanabilir kılıyoruz” şeklinde sözlerini tamamladı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.