Tatil tadında bir yaşam alanı: Elit Vista Park Rezidans

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Günlük koşuşturma ve yoğunluğun ardından rahat bir ortam, huzur bulduğumuz mekanlar olan evimiz mutluluk kaynağımızdır. İşte bu nedenledir huzuru yakalayacağımız evimizde konfor ararız. Konforun yanı sıra güvenliği, her türlü imkanı bulabileceğimiz bir çevre olsun isteriz.

Bir evin güzelliği uyumdur. Uyumlu, modern bir şekilde inşa edilmiş, peyzaj mimarisi ve konut sahiplerine sunduğu rezidans imkanları ile İskenderun, Belen ve Arsuz’un kesiştiği bir noktada yükselen Elit Vista Park’daki konutlar sahiplerini bekliyor.

Her anlamda insana hizmet eden, insanın yükünü azaltan, ferah ve havadar, daha rahat bir yaşam sunan evler oldukları için tercih edilen Elit Vista Park’da görselliği, zarafeti, konforu ve estetiği her detayında gözler önüne serilmiş, her baktığınız noktada evin sizi etkileyen estetiği ile iç içesiniz.

Modern ve lüks bir girişe sahip olan Elit Vista Park’a adım atar atmaz farkını hissedebileceğiniz bir ortam sizi bekliyor. Günümüz insanının güvenli yaşam alanları talebinden yola çıkan Elit Vista Park, insanın kendisini özel hissedeceği yaşam alanlarını inşa etmenin mutluluğunu ve heyecanını da taşıyor.

 

Adeta saklı bir cennette, tatil köyü havasında bir yaşam sunan Elit Vista Park, yaşam alanı olarak çok güzel imkanları konut sahiplerine vadediyor.

Stadyum keyfinde maç izlemek için ayrılmış konforlu mekanı,  aynı anda 500 kişiyi ağırlayabilecek nitelikte Sosyal Tesisi, 700 metrekarelik alanda çatı kafe, 150 metre karelik alanda barbekü keyfi, hanımların üç-beş çayı toplantılarına ev sahipliği yapacak alanı, seyir terası ile Elit Vista Park rezidanslar, 194-191 metrekare arasında 300 metrekare Aqua Park, süs havuzu, basketbol sahası, tenis sahası, voleybol sahası,  yürüyüş ve oyun parkurları, taziye evi, 300 metre kapalı spor salonu, Saunası hamamı, 24 saat güvenlik, merkezi sistem doğalgaz özelliği, elektrik kesintisinin unutulması için merkezi jeneratörü, çöp atma bacası, kısacası her detay düşünülerek hazırlandı.

2018’in Ağustos ayında teslim edilecek olan Elit Vista Park’ın inşaatı başlayalı 19 ay olmasına rağmen, kaba inşaatı bitirdiklerini ve yüzde elli oranında satış gerçekleştirdiklerini kaydeden Hüseyin Kuyumculuk ve İnşaat yetkilisi Hüseyin Fırat, yaptığı işlere kar amaçlı bakmadığını, öncelikli olarak kuyumculuk sektöründeki başarısını inşaat sektörüne taşıyacağını söyledi. Genç işadamı Hüseyin Fırat, “Ben Yaptığım işleri kar amaçlı bakmıyorum. İnsanların öncelikle bana “Allah razı olsun Çok güzel bir evimiz oldu demelerini istiyorum” demelerini istiyorum. 20 yıllık Kuyumculuk sektöründeki çizgim ve başarı mı inşaat sektöründe de aynı iddiayı sürdürüyorum. Son üç yıldır inşaat işiyle uğraşıyorum. Modern Evler, Mete Aslan Bulvarı, Kızılay, Sarımazı ve burası. Bu benim beşinci İnşaatın oluyor. Bundan sonraki hedefim ise villa tarzı dubleks-tripleks daireler yapmaktır. Projemizin İskenderun’da bir benzeri yok. 10 bin 700 m²’lik inşaat alanında üç blok sadece 20 bin m²’lik alanda inşa edildi. Elit Vista Park,  9 bin m²’lik yaşam alanıyla cazibeli bir rezidanstır.” dedi.

İnsanlar günümüzde güvenli yaşam alanları istiyor. Kendileri için, çocukları için sevdikleri için… Sosyal donatıları, çevre düzeni ve imkanları ile Elit Vista Park, tatil köyü havasında yaşayabileceğiniz konfor, huzur ve güven arayan sakinlerini bekliyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.