Başkan Seyfi Dingil Halk’ı Dinlemeye Devam Ediyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,“Halk Günü” kapsamında vatandaşların talep ve görüşlerini dinlemeye devam ediyor. Başkan Seyfi Dingil, amacının vatandaşlarla birebir doğrudan görüşerek sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu belirtti.

Salı günleri düzenli bir şekilde halk günleri kapsamında birçok vatandaş farklı istek ve taleplerle belediyeye ziyarete geliyor. Başkan Seyfi Dingil ile görüşme imkânı buluyor.

Belediye Başkanlık Makamında gerçekleştirilen halk gününde Başkan Seyfi Dingil,’Biz halkımızın hizmetindeyiz’ diyerek “Bizimle görüşmek isteyen bütün vatandaşlarımıza kapımız sonu kadar açıktır” şeklinde konuştu.

Halk gününe birçok vatandaş farklı istek ve taleplerde katıldı. Başkan Seyfi Dingil, bütün vatandaşlarla birebir konuşarak istek ve temennilerini dinledi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ,”Vatandaşlarımızla her zaman bir aradayız. Sıkıntılarını dinleyip dertlerini çözmeye çalışıyoruz. Ben göreve geldiğimde Salı günlerini halk günü ilan ettik. Vatandaşlarımızın sorunlarını, istek ve taleplerini dinliyoruz. Belediyemizin imkânları ölçüsünde çözüm getiriyoruz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.