Başkan Önder’den Vurucu’ya ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu,  Adalet ve Kalkınma Partisi Belen İlçe Başkanı Abdullah Önder ve yönetim kurulunu makamında konuk etti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Adnan Vurucu, başta Belen İlçe Başkanı Abdullah Önder ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

“Yeni ilçe yönetim kurulundaki arkadaşlarımı kutluyor başarılar diliyorum. Yeni göreviniz partimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun. İlçe yönetimimizin başarılı çalışmalara imza atmasını temenni ediyorum” diyen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Ak Partinin insan odaklı çalışmaları ile yeni yönetimin ses getireceğine olan inancını dile getirdi.

Belediye Başkanı Adnan Vurucu, yaptığı konuşmanın devamında: “Birlik ve beraberlik içerisinde İlçe Başkanımız, Yönetim Kurulumuz, Kadın ve Gençlik Kollarımızla omuz omuza çalışıp haklı başarıları hep birlikte göğüsleyeceğiz. Bu dönem ve geçmiş dönemde görev alan arkadaşlarımızla da hep birlikte gönül birliği içerisinde hareket edeceğiz. Hem partimizi, hem ilçemizi kalkındırıp, Belen ilçemizi el birliği ile hak ettiği yerlere getireceğiz.” Dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Belen İlçe Başkanı Abdullah Önder’de yaptığı konuşmada “Göreve gelmemizin ardından, Belen Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak çalışmalara başladıklarını ifade ederek, ilçe yönetimi ile birlikte başarılı çalışmalara imza atacaklarını belirterek, İlçe Yönetimi ve Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ile birlikte başarılı çalışmalara imza atacaklarını dile getirdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.