Gözcüler Spor Kulübü yeni yönetiminden Kaymakam ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Süper amatör ligde oynayan Gözcüler Spor Kulübü yeni yönetimi, başkan Sinan KİRMİT  öncülüğünde Kaymakamlığız Musa SARI’yı ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz yıl yine Gözcüler halkından sevilen işadamı, ARİAD Başkanı Adnan AĞIR tarafından yürütülmekte olan kulüp başkanlığı, bu yıl başkan’ın kendi isteğiyle yönetimi bırakması üzerine yine Arsuzlu genç işadamrı Sinan KİRMİT tarafından devralındı.

Başkan KİRMİT, kurduğu yönetimi ile birlikte ilçe Kaymakamımızı makamında ziyaret ederek yapacakları çalışmalar hakkında ve mevcut durum hakkında bilgiler verirken Kaymakam SARI’nın  da desteklerini beklediklerini ifade ettiler. Kaymakam SARI da diğer kulüplerde olduğu gibi Gözcüler Spor Kulübü içinde her zaman yanlarında olacaklarını, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek ülkemizin genç işadamı ve yeni kulüp başkanı Sinan KİRMİT önderliğinde çok güzel işler başaracaklarına olan inancının sonsuz olduğunu ve spora da her türlü desteği veren Gözcüler halkının da en güzel başarıyı hak ettiğini, Gözcüler Spor Kulübünü önümüzdeki yıl bal liginde görmek İstediklerini ifade ederek Başkan KİRMİT ve yönetime nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

“Bu e-posta mesajı ve onunla iletilen tüm ekler sadece yukarıda isimleri belirtilen kişiler ya da kuruma özel olup, özel bilgiler içerebileceği gibi gizlilik yükümlülüğü de taşıyor olabilir. Mesajın yetkili alıcısı veya alıcısına iletmekten sorumlu kişi değilseniz, mesaj içeriğini ya da eklerini kullanmayınız, kopyalamayınız, yaymayınız, başka kişilere yönlendirmeyiniz ve mesajı gönderen kişiyi derhal e-posta yoluyla haberdar ederek bu mesajı ve eklerini herhangi bir kopyasını muhafaza etmeksizin siliniz. Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı bu mesajın içeriği ile ilgili olarak hiçbir hukuksal sorumluluğu kabul etmemektedir. Bu mesajda ve ekindeki dosyalarda bulunan tüm fikir ve görüşler sadece adres yazarına ait olup, Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığının resmi görüşünü yansıtmamaktadır. Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı e-posta içeriğine yetkisiz olarak yapılan müdahaleden, e-postanın zararlı yazılım içermesi ve/veya bilgisayar sisteminize verebileceği herhangi bir zarardan sorumlu değildir.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.