Çocuklara hayvan sevgisi aşılandı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Samandağ Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri ve öğretmenleri Hatay Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağını ziyaret ettiler.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeni ile hayvan barınağını ziyaret eden Samandağ Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrenci ve öğretmenleri barınakta kalan sokak hayvanlarıyla yakından ilgidendirler. Barınak veterineri İbrahim Hüzmeli öğretmen ve öğrencilere hayvanlar hakkında bilgi vererek öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Belediye yetkililerince yapılan açıklamada “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeni ile hayvan barınağına ziyaret gerçekleştirdik. Toplumda havyan sevgisini aşılamak, hayvanları korumak en büyük temennimiz. Bugün burada sadece belediye ye değil toplumun her kesime büyük görevler düşüyor. Bunun ilk adımının eğitimden geçtiğine inanıyoruz. ” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.