Diken ailesine İstanbullu gelin

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Rapor Dergisi’nin Sahibi Yaşar Diken ve Berrin Diken çiftinin oğlu, Abdullah Diken, Nilgün ve Zait Kares çiftinin kızı Selin ile muhteşem bir düğün töreniyle evliler kervanına katıldı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı  Lütfü Savaş’ın kıydığı nikah töreninde;Tosyalı Holding Yönetim Kurulu üyesi Fatih Tosyalı, Ekinciler Demir ve Çelik Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ekinci, Metal At Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Abdullah Bozatlı, İskenderun Özel Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu üyesi Seval Kirmit Yazar’ın şahitliğinde İskenderun İssos Otel’de deniz kıyısında, havai fişek gösterileri altında gerçekleşti.

 

Selin ve Abdullah’ın düğün töreni, siyaset, spor, iş dünyasından önemli isimleri ağırladı. DJ Tolga Özkan’ın müzikleri eşliğinde düğün pastalarını neşe içinde kesen genç çiftlerin düğününde masal gibi bir gece yaşandı. Davetlilerin genç çiftleri dans pistinde yalnız bırakmadığı düğün nezih bir oramda gerçekleşti.

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.