PARKLAR DAHA GÜZEL VE MODERN HALE GELİYOR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, parkların daha güzel ve daha modern hale getirildiğini belirtti.

İskenderun Belediyesi park bahçe müdürlüğü ekiplerince Numune Parkı içerisine kondisyon aletleri ve çocuk oyun grupları yerleştirdi.

HEDEF DAHA YAŞANILABİLİR BİR KENT

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” İskenderun Belediyesi olarak vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir yaşam sürmesi için mevcut parkların bakımlarının yanı sıra kente yeni yaşam alanları kazandırıyoruz. Bir yandan yeni yeşil alanlar oluştururken diğer yandan da yeni parkların yapımını sürdürüyoruz. Numune parkında da yapılan çevre düzenlemesi, peyzaj çalışmaları ve son olarak montaj yapılan spor aletleri ile park son derece modern hale geldi” dedi.

VATANDAŞLARIN DİNLEME YERLERİ

Kent genelinde İskenderun halkının rahat ve huzurlu bir yaşam sürmesi için gece gündüz çalıştıklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ”kent merkezinde olduğu gibi diğer mahallelerde parklarımızda bakım ve onarımlar gerçekleştiriyoruz. Parkı tamamen bölge halkının kullanılacağı şekilde tasarlayarak sadece çocukların değil yetişkinlerin kullanabileceği alanlar haline getiriyoruz. Tüm bu hizmetlerimiz halkımız için. Çünkü İskenderun halkı hizmetin en güzeline layık” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.