Mezarlıklara Bayram bakımı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Sağlık Hizmetleri ve Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde il genelindeki mezarlıklarda gerçekleştirdiği temizlik, bakım ve iyileştirme hizmetlerini hızlandırdı.

Bayram öncesi periyodik temizlik ve bakım çalışmalarını hızlandıran ekipler, Hatay halkının manevi duygularını gönül rahatlığıyla yaşayabileceği temiz ortamlar sunuyor.

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın manevi duygulara olan hassasiyeti doğrultusunda çalışmalarını büyük titizlikle gerçekleştiren ekipler, temizlik çalışmalarının ilerleyen günlerde de devam edeceğini bildirdi.

Hatay genelinde ihtiyaç dahilindeki mezarlıklarında kapsamlı temizlik ve bakım çalışması gerçekleştiren ekipler, mezarlıkların üzerinde ve çevresinde yetişen yabani otları özenle temizleyerek daha temiz bir görünüme kavuşmasını sağladı.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.