15 Temmuz şehit yakınları ve gazilere akşam yemeği

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Valisi  Erdal Ata, Hatay Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen akşam yemeğinde 15 Temmuz şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz ile bir araya geldi.
14 Temmuz 2017 Cuma günü saat 20.00’de Savon Otel’de düzenlenen yemek programına Hatay Valisi Erdal Ata’nın yanı sıra 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay, 2’nci Hudut Alayı Komutanı Piyade Albay Mehmet Atila Kayı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,  Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Mehmet Abdülhalim Türkkanı, Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, siyasi parti il temsilcileri, şehit aileleri, gazilerimiz ve aileleri katıldı.
Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, hep birlikte yenen akşam yemeğinin ardından İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından yapılan duayla devam etti.
Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz ile yakından ilgilenen Vali Ata, 15 Temmuz’da yaşananların bir ihanet süreci olduğunu belirterek sokaklara çıkan yüce Türk milletinin asil duruşu sayesinde ülkemizin çok büyük bir felaketin eşiğinden döndüğünü dile getirdi. Bu ülkede yaşayan tüm vatandaşlarımızın demokrasimizin korunması, devletimizin bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği için hep birlikte hareket etmesi gerektiğinin altını çizen Vali Ata, 15 Temmuz hain darbe girişimini hafızalarda canlı tutmak için yarın siyasi düşünce, inanç ve kültür farkı gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızla omuz omuza DSİ Parkı’nda olacaklarını belirtti.
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen program yapılan sohbetlerin ardından sona erdi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.