Sahilli ve Parlar’ın Mutluluğuna Arsuz Şahit Oldu . . .

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz’da medya ve matbaa sektöründe işletmecilik yapan Sahilli Ailesinin yakışıklı oğlu Sedat Sahilli ile Başak Parlar, düzenlenen muhteşem bir törenle evliliğe adım attılar.
Arsuz Lion King Otel’de gerçekleşen düğün töreninde davetlileri kapıda karşılayıp ağırlayan Fatma – Ali Sahilli ile Selda – Ali Parlar çifti, evlatlarının bu mutlu gününde duygulu anlar yaşadılar.

Arsuz sahilinde 07.07.2017 tarihinde nikah masasına oturan  Başak – Sedat çiftinin düğün töreninde coşku doruk noktasına oluşurken, konuklar pisti bir an olsun boş bırakmadı. Davetlilerle beraber  birlikte seslendirilen birbirinden güzel parçalar eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren eğlence Başak Parlar (Sahilli)’nin Dion Dans Grubu ile beraber sergilediği müzikli Dans gösterisi izleyicilerden  tam not aldı.

Kalabalık bir davetli topluluğunun katılım gösterdiği düğün törenine Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz  İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Emin Albayrak, Arsuz Truzim ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan ile beraber mahalle muhtarları, STK temsilcileri katıldı.

Halayların çekildiği, eğlencenin bir an eksik olmadığı düğün törende Başak – Sedat çiftini sevenleri yalnız bırakmayarak muhteşem bir düğüne şahitlik ettiler.

Ekogündem Gazetesi ve Esnaf Dergisi olarak arkadaşımız Başak & Sedat Sahilli çiftine ömür boyu mutluluklar diler, Parlar ve Sahilli ailelerini tebrik ederiz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.