Süre Uzatımı Yok… Yapılandırmada Son Gün!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol 7020 Sayılı Kanunun son başvurusunu bugün sona ereceginı belirterek vandaşları  01.07.2017 – 31.03.2017 tarihleri arasıda ödenmemiş kamu alacakları yapılandırmak amacı ile bu son fırsatı kaçırmamaları konusuda uyardı.

Kanundan yararlanmak için mürecaat süresinin bugün sona ereceğini söyleyen Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol kesinlikle süre uzatımının olmayacağını belirterek, Kanunun Öğrencilere, Çifçilere,  Esnaflara ve Sanayicilere ödemede büyük kolaylıklar sağladığını belirtti. Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, bu nedenle bu tarihi fırsatı kaçırmamalarını, mürecaat için bugün tüm Hatay’da bulunan tüm vergi dairelerinin gece 00.00 a kadar hizmet vereceklerini söyledi.

Yapılandırma esnasında herhangi bir ödeme yapılmayacağını, Ödemelerin vatandaşların isteği doğrultusunda 36 ay taksitle yapabileceklerini de söyleyen Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol ödemelerin Temmuz 2017 döneminde başlayacağını da sözlerine ekledi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.