İki kardeşin LÖSEV duyarlılığı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Elit Kırtasiye işletmecileri Serpil Bozdaş ve Sibel Toran, sosyal sorumlulukla hareket ederek İskenderun’da güzel projelere destek veriyor.

 

Yönder Okullarının açılışı için İskenderun’a gelen kent halkı ile imza ve söyleşi programında buluşturdu. Söyleşi ve imza gününde imzalanan kitaplardan elde edilen gelir, Lösemili Çocuklar Vakfı’na (LÖSEV), bağışlandı.

 

24 Eylül 2000 tarihinde Türkiye’nin ilk ve tek Lösemili Çocuklar Hastanesi LÖSANTE’yi hizmete açmış olan LÖSEV, kuruluşundan bu güne kadar binlerce lösemili çocuk ve ailesini yaşama bağlamış, Türkiye’nin ilk LÖSEV – Lösemili Çocuklar Okulu’nu açmış, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da Pediatrik Hematoloji Servislerine destek vererek köklü çözümler yaratmayı, toplumsal ve kalıcı hizmetler vermeyi sürdürmüştür.

 

Aynı zamanda iki kardeş olan; Serpil Bozdaş ve Sibel Toran, Üstün Dökmen’i sevenleriyle buluşturdu. Bölge insanın yoğun ilgisi ile karşılanan Üstün Dökmen’e günün anısına muhteşem bir tablo hediye ettiler.

 
Bu arada kitap satışlarından elde edilecek gelirin LÖSEV’e bağışlanacağını kitapları imzaladıktan sonra öğrenen Üstün Dökmen, oldukça duygulandı ve “böylesi anlamlı bir bağış yapacak olmalarından dolayı da Serpil Bozdaş ve Sibel Toran’a teşekkür ederim” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.