Özel Körfez Akşam Lisesi mezuniyet töreni

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Eğitimine ara verenler için eğitim fırsatını yeniden sunan Özel Körfez Akşam Lisesi bir mezuniyet coşkusunu daha yaşadı… 

2016-2017 eğitim ve öğretim yılını tamamlamalarıyla lise yıllarına son veren Özel Körfez Akşam Lisesi 8. sınıf öğrencileri, Mezuniyet gecesinde temsili diplomalarını aldı. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan mezunlar kep attı.
Bu yıl 3. mezununu veren Özel Körfez Akşam Lisesi, geçtiğimiz hafta sonu lise 8. sınıf öğrencilerine Anemon Otel’de mezuniyet gecesi düzenledi. Geceye öğrencilerin yanı sıra öğrenci velilileri de katılarak, öğrencilerin coşkusuna ve mutluluklarına ortak oldular. Büyük bir heyecan ve aile ortamı içerisinde geçen geceye Özel Körfez Akşam Lisesi Kurucuları Cuma Bal ve Durmuş Şahin’in yanı sıra Gözcüler Eski Belediye Başkanı Necmettin Güler’de katıldı.
Okul Müdürü Tahsin Sevin ve Müdür Yardımcısı Ahmet Kanmaz’da günün anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yaptılar. 3. Mezuniyet töreninde mezuniyet pastası Okul Müdürü Tahsin Sevin ve kurucularımızdan Durmuş Şahin ile birlikte kestiler. Törene katılan tüm öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte halaylar eşliğinde mezun olmanın mutluluğunu gönüllerince kutladılar.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.