Öğrencisi olduğu okulda konferans verdi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

1993 yılında İskenderun Makzume Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesini bitiren ve bugün Profösör olan Şaziye Burak Karaca, 14 yıl sonra okulunu ziyaret ederek konferanslar verdi.


Onkoloji dalında uzman olan Ege Üniversitesi Onkoloji dalı öğretim üyesi Prof.Dr.Şaziye Burak Karaca, mezun olduğu okulda öğrenci ve velilerle buluştu. Sabah saatlerinde öğrencilere öğleden sonra da velilere kanser üzerine konferans veren Karaca, inanılmaz güzel duygular yaşadığını söyledi. Lise yıllarını, anılarını tekrar hatırladığını söyleyen Karaca, isteyen, çalışan her öğrencinin büyük makamlara ulaşabileceğini belirtti. Hiçbir öğrencinin ‘ben yapamam’ fikrine kapılmaması gerektiğini de ifade eden Karaca, birçok arkadaşının çok önemli okulları bitirerek üst düzey yöneticiliğe kadar yükseldiğini de söyledi.


Kanser konusunda bilgi veren Karaca, bu kötü hastalığa yakalanmamak için alınması gereken tedbirleri, uyulması gereken yaşam kurallarını da anlattı. İMAL Okul Yönetimi ve Aile Birliği, bu ziyaret ve konferanslar için eski öğrencilerine teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.