23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama etkinlikleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çelenginin saat 09:00’da Atatürk Anıtına konulması ile başladı. Çelenk sunma programı sonrasında etkinliklere, Şevket Çalışkan  İlkokulu Bahçesinde saat 09:30’da başlayan kutlama program ile devam edildi.

 

Kutlama programı Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN, Garnizon Komutanı Yzb.Salih AYGÜN, Belediye Başkanı Adnan VURUCU, Siyasi Parti İlçe temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Kaymakam Abdulaziz AYDIN, beraberinde Belediye Başkanı ile birlikte halkın ve öğrencilerin bayramını kutlaması, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir ŞAHAN’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması,

 

“Egemenlik Bayramı”, “23 Nisan”, “Çocuk Bayramı”, “23 Nisan Günü”, “Dünya Çocuk Bayramı” şiirlerinin okunması, “Şirinler Dansı’’ gösterisi, “Kelebek” rontu , “Fil Diyeti” parodisi, “Yeni Türkiye” adlı müzikli gösteri, “Adeyyo” adlı müzikli gösteri, “Atatürk Çocuklarıyız” korosu, “Cevapsız Çınlama ve Kolbastı” müzikli gösterileri, İstiklal Marşı’mızın ilk iki kıtasının anasınıfı öğrencisi tarafından okunması, ödül töreni, müzikli gösteri ile devam etti.

 

“23 Nisan” konulu İlk ve Ortaokullar arası resim yarışması , “ Dünya Çocukları” konulu İlk ve Orta Okullar arası şiir yarışması, “Geleneksel Çocuk Oyunları Şenlikleri kapsamında İlkokul 1. ve 2. Sınıflar ile 5. ve 6. Sınıflar arası sek sek yarışması, 5. ve 6. Sınıflar arası mendil kapmaca yarışması, 15 Temmuz Şehitleri anma Yıldızlar erkekler kategorisi futbol turnuvasında dereceye giren öğrencilere protokolün ödüllerini vermesinin ardından program sona erdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.