Vali Ata’da STK ziyaretleri

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Valisi Erdal Ata, Defne Esnaf Odası ve Defne Kooperatifi ile Hatay Diş Hekimleri Odasına iade-i ziyarette bulundu.
24 Nisan 2017 Pazartesi günü gerçekleşen ziyaretlerde Vali Ata ilk olarak saat 15.30’da Defne Esnaf Odası ve Defne Kooperatifi Başkanı Yunus Öztürk’ü ziyaret etti. İlçemizin ticari hayatı ve esnafın sorunları hakkında Öztürk’ten bilgi alan Vali Ata, esnaflarımızın toplumumuzun önemli bir parçası olduğunu dile getirdi. Ticaretin ana unsuru olan esnafın ürettiği istihdam ve ödediği verginin yansıra birlik ve beraberliğimize, dayanışma ve kaynaşma duygularımızın güçlenmesine çok ciddi katkılarda bulunduğunu belirten Vali Ata, ilimizi daha iyi ve daha güzele götürecek her tür çalışmaya imkânlar ölçüsünde destek olacaklarını ifade etti.
Başkan Yunus Öztürk ise ziyaretinden dolayı Vali Ata’ya teşekkürlerini iletti.
Vali Ata daha sonra Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin’e iade-i ziyarette bulundu. Seyfettin ile bir süre sohbet eden Vali Ata, halkımızın diş sağlığı konusunda daha da bilinçlenmesi gerektiğini ifade ederek Hatay Diş Hekimleri Odası’nın bu husustaki çalışmalarını önemli bulduğunu vurguladı.
Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin ise Vali Ata’nın ziyaretinden onur duyduğunu belirterek oda faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.