Vekil Topal: “Eşitlik, Adalet ve Özgürlük İçin Hayır”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, referandum çalışmaları kapsamında, dün Antakya Tayfur Sökmen Caddesi Esnafını ziyaret ziyaret etti.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde getirilmek istenen Anayasa değişikliğini anlatan Topal’a esnafın ilgisi yoğundu. Partili partisiz ayrımı yapmadan her iş yerine giren milletvekili Topal, “Bu anayasa değişiklik paketi, ekonomideki yangını söndürmeyecek, aksine Türkiye’nin yatırım yapılabilir ülkeler kategorisinden uzaklaşmasına zemin hazırlayacaktır”  dedi.

Referanduma artık 8 gün kaldığını belirten Topal, “Evet – Hayır kampanyasının eşitsiz koşullarda sürdüğünü, Devletin bütün olanakları ile evet kampanyası yürütüldüğünü, ülkenin bütün sokaklarının evet pankart ve afişleri ile donatıldığını, devletin kolluk güçleri ve mülki idare amirlerinin de bu sürece dahil olduğunu fakat milletimizin kendi öz gücü ile mobilize olarak yürüttüğü HAYIR kampanyasının kar topu gibi büyüyerek çığa dönüştüğünü görmek ülkemizin geleceği adına bizleri sevindiriyor. Hayır diyenlerin evlerinden iş yerlerinden gözaltına alındığı, milletvekillerimize satırlı, sopalı saldırıların olduğu bir ortamda milletimizle birlikte Hayır diyoruz. En son milletvekilimiz Çetin Arık’a yönelik gerçekleştirilen saldırı girişimi göstermektedir ki söyleyecek sözü olmayanlar şiddete başvurmaktadırlar. Baskı ve sindirme girişimleri ile milletimizi teslim alamazsınız. 16 Nisan’da sandığa gidecek ve faşizme dur diyeceğiz. Eşitlik, Adalet ve Özgürlük için Hayır diyeceğiz. Bu Miras Yedi İktidar, Ülkeyi Adım Adım Uçuruma Sürüklemektedir. Bu anayasa değişiklik paketi içerisinde tek bir madde yoktur ki ekonominin büyümesine, istihdam yaratılmasına kapı aralasın. Bu değişiklik teklifi 80 milyonun mutluluğu ve refahı için değil saray’da ikamet eden tek adamın refahı için hazırlanmış bir tekliftir. Dün iktidara geldiklerinde ülkemizin dış borcu 129 milyar dolardı şimdi 420 milyar doları aşmış durumda. 2002 Kasım’ından buyana millete ait ve nakde çevrilebilecek hemen hemen her şeyi satan, bu miras yedi iktidar, ülkeyi adım adım uçuruma sürüklemektedir. Uçurumdan önceki son viraj 16 Nisan referandumudur. Bugün esnaf, çiftçi ve nakliyeci esnafı ayakta durmak için varlıklarını elden çıkarmaya başlamıştır. Borç batağında ayakta kalmaya çalışan insanımızın yararına, tek bir madde içermeyen, bu anayasa değişiklik paketini 16 Nisan günü hak ettiği yere tarihin çöp sepetine atmak milletimize düşmektedir.” Dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.