WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (8225) ORDER BY t.name ASC

Bahçeşehir sporda da başarıdan başarıya koşuyor | Ekogündem Gazetesi

Bahçeşehir sporda da başarıdan başarıya koşuyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Bahçeşehir Koleji İskenderun Kampüsü sporda da başarıdan başarıya koşuyor. Masa tenisi Küçük Erkekler Takımı, Hatay genelinde düzenlenen turnuvadan şampiyonluk kupasıyla döndü.

Öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra sanatsal ve sportif çalışmalarını da destekleyen Bahçeşehir Koleji, bir şampiyonluk kupasına daha evsahipliği yapmanın haklı gururunu yaşıyor. Sporun birleştirici gücüne inanan Bahçeşehir Koleji, kendi bünyesinde düzenlediği Spor Olimpiyatları, Kartalkaya Kayak Kampı, Yarıyıl Performans ve Spor Kampı, Summer Sports Camp ve Marmaris Aqua Park Kampı gibi etkinliklerde Türkiye’nin dört bir yanındaki öğrencilerini bir araya getiriyor. Bilimde, sanatta öncü ve yaratıcı öğrenciler yetiştirme hedefindeki Bahçeşehir Koleji, kampüsler bazında da yerel ve ulusal turnuvalara katılıma büyük önem veriyor. Bunun sonucunda da karşımıza, derslerinde başarılı olduğu kadar, spor ve sanatın çeşitli dallarında da başarılı olan Bahçeşehir öğrencileri çıkıyor.

Hatay genelinde düzenlenen Küçük Erkekler Masa Tenisi Turnuvasından şampiyonluk kupası ve madalyalarıyla dönen 6/B sınıfı öğrencileri Arda Karaçaylı, Hasan Yiğit Nur, Emre Öztürk ve 5/D sınıfı öğrencisi Bartu Kazak’tan oluşan takımı, yılların deneyimli masa tenisi antrenörü Mehmet Kasapoğlu çalıştırıyor.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.