Vekil Topal’dan hükümete Hatay’ın sorunlarını çözmeye davet!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İktidar yetkililerine seslenen CHP Hatay milletvekili Serkan Topal, “Defne –  Harbiye yolu Başta Olmak Üzere Hatay’ın Sorunlarını Birlikte Çözelim, Suriye iç savaşından en ağır yarayı alan ilimiz Hatay’ın sorunlarını el birliğiyle çözmeye davet ediyorum” dedi.

 

21 Şubat Salı günü gerçekleştirilen TBMM Genel Kurulunda söz alan CHP Hatay milletvekili Topal, Hatay’ın uzunca bir süredir çözüm bekleyen sorunlarını gündeme taşıyarak, ivedilikle çözülmesi hususunda hükümeti göreve davet etti.

Topal konuşmasında, Defne –  Harbiye yolunu gündeme getirerek, bu yolun yıllardır birçok insanımızın ölümüne sebep olduğunu, konuyu defalarca dile getirmesine rağmen gerekli düzenlemelerin yapılmadığını Defne Harbiye yolunun can almaya devam ettiğini ifade ederek, daha fazla can kaybı olmadan lütfen bu yolu çözelim diye seslendi.

Konuşmasında Hassa tüneli projesine ne zaman başlanacağını soran Topal, Erzin OSB, karma OSB olup toplam 22 katılımcı yer talebinde bulunmuş, bu çalışmaların bir an önce tamamlanması gerekiyor dedi.

Yapımı devam eden ve 2015 yılında bitirilmesi planlanan Reyhanlı Barajı’nın hâlen bitirilemediğine vurgu yapan Topal, “İktidar yetkililerine seslenerek, Suriye iç savaşından en ağır yarayı alan ilimiz Hatay’ın sorunlarını el birliğiyle çözmeye davet ediyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.