“Belen’de 19 mahallede 66 sandıkta oy kullanacak”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

Belen halkının 19 mahallede 66 sandıkta oy kullanacağını belirten kısa adı SKM olan Ak Parti Belen Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Harun Murat Özden, 21.000 seçmenin sandığa gideceğini söyledi.

16 Nisan 2017 seçimine iddialı bir şekilde hazırlanacaklarını dile getiren Başkan Harun Murat Özden, açıklamasında şunları söyledi:

 

“Bu bağlamda referandum seçimi sürecinde Belen Ak Parti seçim Koordinasyon Merkezi olarak çalışmalarımızda Ak Parti İlçe Teşkilatı Belen Belediye Başkan’ımız Adnan Vurucu ve diğer birimlerimizle birlikte koordineli bir şekilde yürüteceğiz.

Referanduma ilişkin programlar hazırlayarak çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadan 16 Nisan 2017 seçimine iddialı bir şekilde hazırlanmak için kolları sıvadık. Refarendumda, en iyi sonucu alacağımıza inancımız tamdır. 2017 referandum seçim sürecinde Seçim Koordinasyon Merkezimiz 24 saat halkımızla iç içe olup Anayasa değişikliği maddeleri hakkında vatandaşlarımızı en iyi şekilde bilgilendirecektir.” dedi.

Belediye Başkanımız Adnan Vurucu ve belediye meclis üyeleri, olmak üzete Ak Parti teşkilatının canla başla calışacağını Söyleyen Özden, “Seçim Koordinayson Ekibimizle birlikte bu süreçte Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Belen’den en iyi sonucu alarak güçlü bir destek vereceğiz” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.