Vekil Topal’dan Fatih Tezcan’a eleştiri

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal Meclis Kürsüsünden yaptığı konuşmada, ‘ın Hatay, Adana, Mersin ve bilhassa Samandağ Alevilerini hedef göstererek, ırk, din, mezhep ayrımı yapan, halkı kin ve düşmanlığa alenen teşvik ettiğini öne sürerek Tezcan’ı eleştirdi.

Topal Konuşmasında; “Son zamanlarda Hatay, Adana, Mersin ve bilhassa Samandağ Alevilerini hedef göstererek, ırk, din, mezhep ayrımı yapan, halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden tetikçi, meczup Fatih Tezcan hakkında İktidar Yetkililerini ve Cumhuriyet Savcılarını TBMM kürsüsünden göreve davet ediyorum” dedi.

Serkan Topal: “Hiç kimse ve hiçbir güç, vatanına, bayrağına, milletine bağlılığı kanıtlanmış olan Alevileri hedef gösteremez! dedi

Konuşmasının ardından, gerekli işlemlerim yapılması için tutanak ve belgeleri Divan Başkanlığına teslim etti.

İktidar Milletvekilleriyle de görüşen Serkan Topal çok hassa bir süreçten geçtiğimiz bu dönemde herkesin haddini bilerek davranması gerektiğini belirtti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.