Resim Kursundan Çocuk Gelişimine 15 dalda HATMEK Kurs Veriyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları(HATMEK), geniş hizmet ağıyla vatandaşlara meslek yaşamında ihtiyaç duyacakları donanımı kazandırarak ilgi alanlarını arttırma fırsatı tanıyor. Kişisel ve mesleki gelişimi destekleyen kurslar bireylerin özgüvenlerini geliştirerek yaşamda karşılaşacakları zorlukları kolaylıkla aşmalarına da yardımcı olan HATMEK İskenderun’da Eğitimin En Gözde Adreslerinden birisi olarak gösteriliyor.

HATMEK İskenderun şubesi, birbirinden farklı dallarda eğitim olanağı sağlayarak hem vatandaşların mesleki anlamda daha donanımlı hale gelmelerine hem de hobilerini geliştirmelerine vesile oluyor.

42 Kursiyer Farklı Dallarda Sertifikalarını Almaya Hak Kazandı

Kurulduğu günden bugüne 15 farklı dalda eğitim imkanı sunan HATMEK İskenderun şubesinin kurs olanaklarından yüzlerce kursiyer yararlandı. F klavye, bilgisayar kullanımı, İngilizce, diksiyon, çocuk gelişimi ve gitar gibi dallarda 4 kurs programını başarıyla tamamlayan 42 kursiyer, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika almaya hak kazandı.

Temel muhasebeden dil eğitimine, gitar ve resim kurslarından çocuk gelişimine kadar geniş bir kurs yelpazesiyle ve her biri alanında uzman eğitmenlerce İskenderunlulara kaliteli eğitim olanağı sağlayan merkeze toplamda 813 vatandaş başvuru gerçekleştirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaları almaya hak kazanan kursiyerler, meslek sahibi olmalarına vesile olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini iletti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.