WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_2.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_1.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (5962) ORDER BY t.name ASC

Bitişik ve Azganlık Mahallesi Yeni Yollarına Kavuştu | Ekogündem Gazetesi

Bitişik ve Azganlık Mahallesi Yeni Yollarına Kavuştu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından kısa bir süre önce yapımına başlanılan İskenderun ilçesine bağlı Bitişik ve Azganlık mahallelerinde, çevre düzenlemesi ile asfalt çalışmaları tamamlanan ve birçok yaylayı birbirine bağlayan yollarda açılış töreni gerçekleştirildi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın ‘Birlikte Çalışıyor, Birlikte Üretiyoruz’ sözünden hareketle yola çıkan HBB, il genelinde gerçekleştirdiği kaliteli çalışmalarla hizmet çıtasını her geçen gün daha fazla yükselten çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Bitişik Mahallesi’nde 11, Azganlık Mahallesi’nde ise 5 yaylayı birbirine bağlayan yolların bakım ve onarımını gerçekleştiren ekipler, yeni ve güvenli yolları yapılan açılış töreni ile halkın hizmetine sundu.

 

Gerçekleşen  açılış törenine, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yanı sıra, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu,  Bursa İl Kültür Turizm Müdürü Ahmet Gedik, CHP Hatay il Başkan Yardımcısı Cemal Yalçın, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, CHP İskenderun İlçe Örgütü, CHP İlçe Kadın Kolları Yönetimi ve Gençlik Kolları Yönetimi, Azganlık Mahalle Muhtarı Murat Saraç, Bitişik Yayla Sorumlusu Ali Kılınç, İskenderunlular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Hizmette Ayırım Gözetmeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a Çok Teşekkür Ederim”

Mahalledeki en büyük ulaşım sorunun çözüme kavuşmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Azganlık Mahalle Muhtarı Murat Saraç,” Dost bize kötü günde lazım. Asfalt sorunumuz mahallemizin ve yaylalarımızın en büyük sorunuydu. Şuan da büyük bir kısmı çözülmüş durumda. Geri kalan kısımların çözüme an kısa sürede kavuşacağına dair Başkanımızdan söz aldık. Bizlere verdiği sözleri yerine getiren ve hizmette hiçbir ayırım gözetmeden çalışmalar gerçekleştiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederim” dedi.

“Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hizmetleri Sizlere Yakışır Bir Şekilde Gerçekleştiriyor”

CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu,” Yol hizmetten öte medeniyettir. Bu hizmeti gerçekleştiren başta Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ederim. Lütfü Başkanımız hizmetleri buraya yağmur gibi indiriyor. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, hizmetleri gerçekten sizlere yakışır bir şekilde gerçekleştiriyor. Başkanımız bu konuda hizmette hiç ayırım yapmıyor. Allah birliğinizi ve dirliğinizi bozmasın. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Bizler de hizmetleri yerine getirmekle mükellefiz. Açılışını yaptığımız yolların hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Bizler Başkanımızın Talimatları Doğrultusunda Sizlere En Güzel Hizmetleri Vermeye Çalışıyoruz”

Hatay Büyükşehir belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın halka hizmet amacıyla gece gündüz çalışmalar gerçekleştirdiğini vurgulayan CHP Hatay İl Başkan Yardımcısı Cemal Yalçın,” Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş, bizlere bu hizmetleri yapma imkânı verdi. Bizler bu yola çıkarken halka yalan söylemeyeceksiniz, hizmet götürürken hangi partili diye sormayacaksınız ve beni temsil edeceksiniz diyen Başkanımızın yolunda hareket ediyoruz. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş, insanlara hizmet etmek için gece gündüz demeden Hatay’ın her yerini karış karış gezerek verdiği sözleri yerine getiriyor. Bugün burada 11 yayla yolunu birbirine bağlayan ana yolda çevre düzenlemesi ve asfalt çalışması gerçekleştirdik. Yaklaşık 25-30 yıldır bu yollara hiç bakım yapılmamıştır. Lütfü Başkanımız talimatları ve en güzel yatırımı buraya yapması ile asfalt çalışması gerçekleştirdi. Sizler hizmetin en iyilerine layıksınız. Vatanını ve bayrağını seven insanlarsınız. Bizler Başkanımızın talimatları doğrultusunda sizlere en güzel hizmetleri vermeye çalışıyoruz. Su ve mezarlık çalışmaları daha önce yaptığımız gibi daha fazlasını yapacağız. Denizciler’in resmi bir mezarlığı oluyor artık.16 dönümlük arazi tahsis edildi. Allah nasip ederse ocak ya da şubat ayında resmi bir mezarlık olacak. Hatay Büyükşehir Belediyesi ile alakalı ne sıkıntınız ve talebiniz varsa bizlerle irtibata geçerseniz bizler de Allah’ın izni ile çözeriz” ifadelerine yer verdi.

 

“Bizler 24 Saat Sizlere Hizmet Etmek İçin Buradayız”

Konuşmasına Yunus Emre’nin dörtlükleriyle başlayan Başkan Savaş,” Biz gelmedik kavga için bizim işimiz sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, gönülleri almaya geldik sözleriyle halkı selamladı. Ardından Başkan Savaş,” Bizler 24 saat sizlere hizmet etmek için buradayız. Sizin bizi onurlandırmanız bizleri çok sevindirdi, onurlandırdı ve duygulandırdı. Bizler 2 buçuk yıl önce hep buraları gezerek hizmet edeceğiz dedik. Sizin neyiniz eksikse birlikte tamamlayacağız. Çok şükür Hatay Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmalarında bugün Türkiye’de yeni oluşan 14 belediye içerisinde en ön sırada yer alıyor. Üstyapı sorunlarında da diğer Büyükşehir Belediyelerine göre yarışır durumda. Bütçemizin bütününü harama, hırsızlığa ve yolsuzluğa bulaştırmadan Hatay’daki hemşehrilerimizin ihtiyaçları için harcıyoruz. Biz sizlerle birlikte çalışıyor ve birlikte başarıyoruz. Bu birlik ve beraberlik konusunda bizi zedelemek ve ayrıştırmak isteyen zihniyete karşı bugün de birlikteyiz yarın da birlikte olmaya devam edeceğiz. Bu dünya ve ülkemiz var oldukça birlikte duruş sergilemeye devam edeceğiz. Bundan sonra da hep birlikte bu hizmetlerin daha da mükemmelini yapmaya gayret göstereceğiz. Biz bu şehir için birlik ve bütünlük istiyoruz. Biz yüreği Ankara’ya dönük, kalbinde Türk bayrağı sevdalısı herkes bizim için birinci sınıf vatandaş ve hizmete layık bir vatandaştır. Bizleri bugün burada yalnız bırakmadığınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyor, asfalt ve çevre düzenlemesinin beldemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Hatay’da Kargaşa Çıkararak Suriye’deki Gibi Savaş Ortamı Yaratmak İsteyenlere Sizlerle Birlikte İzin Vermedik”

 Hatay’ı iki buçuk yıldır özellikle içerden ve dışarıdan ayrıştırmaya, bölmeye çalışan grupların olduğunu ifade eden Başkan Savaş, “Hatay’ın bu renkli tablosunu ve zenginliğini bozmak istiyorlar. Hatay’da kargaşa çıkararak Suriye’deki gibi savaş ortamı yaratmak isteyenlere sizlerle birlikte izin vermedik. Komşumuzda olan sıkıntı bizi etkileyebiliyor. Ama bizler halkımız ile dik duruşumuzla Hatay’ın etkilenmemesi için elimizden geleni yapıyoruz” sözlerine yer verdi.

 “15 İlçemize Eşit Bir Şekilde Çalışmalar Gerçekleştiriyoruz”

Azganlık Mahallesi’ndeki  açılış törenine de katılan Başkan Savaş,” Seçim zamanında dağın öbür yüzünü ihmal ederiz diye düşünenler oldu. Ama bizler en büyük projelerimizi burada da gerçekleştiriyoruz. Burayı da geri plana atmadan çalışmalarımız devam ediyor.15 ilçemize eşit bir şekilde bakarak çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bizlere gönül verenlerle Çok tempolu çalışıyoruz. Malesef çok birikmiş sorunumuz var. Bu sorunları yavaş yavaş da olsa hep birlikte çözüme kavuşturacağız. Önümüzdeki yılda yayla yollarındaki çalışmalarımızı tamamlamayı hedefliyoruz. Altyapı ve üstyapı sorunlarında eksiklikleri bitirmeye gayret ediyoruz. Bizler hiçbir ayırım gözetmeden bütün renklerimize eşit bir şekilde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Yayla yolunuzun beldemize ve hepinize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 “Büyükşehir Belediyesi’nin Yapmış Olduğu Hizmetleri Gördükçe Oldukça Gurur Duyuyoruz”

Başkan Savaş’ın Hatay’ın 15 ilçesinde verdiği sözleri yerine getirerek çalışmalarına yoğun bir tempo ile hareket ettiğini dile getiren Mevlüt Dudu,” Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş burada daha önce ihmal edilen hizmetler için söz vermişti. Şimdi bu hizmetleri birer birer yerine getiriyor. Bizler Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetleri gördükçe oldukça gurur duyuyoruz. Hatay Büyükşehir Belediyesi her zaman kendi payına düşen görevi yerine getiriyor. Bizim 2019’da Büyükşehir Belediyesi ile alakalı sıkıntımız yok.2019’da biliyorum ki Hatay yeniden Lütfü Savaş diyecektir.11 yayla yolunu birbirine bağlayan bu yolda asfalt çalışması ve çevre düzenlemesi gerçekleştiren Hatay Büyükşehir Belediyesi ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.