Büyükşehirli Basketbolcular Büyük Ödüle Aday

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’nın geçen sezon içerisinde elde ettiği lig ikinciliğinin ardından gelen Cumhurbaşkanlığı kupa şampiyonluğunun yankıları tüm yurtta sürüyor.

Amatör ruhla ortaya koyduğu mücadelenin karşılığını şampiyonluklarla alan Hatay’ın gözbebeği kadın basketbolcular, Türkiye’nin en saygın üniversitelerinden biri olan Boğaziçi Üniversitesi tarafından düzenlenen ve amatör spor branşlarını öne çıkaran Spor Ödülleri’ne aday gösterildi.

Hatay Büyükşehir Belediyespor En İyi Çıkış Yapan Takım Ödülüne Aday Gösterildi

Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu tarafından her yıl organize edilen ve bu altıncısı düzenlenecek olan Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri etkinliğinde “En İyi Çıkış Yapan Takım” dalında aday gösterilen Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, ödülü kazanmak için kendine şans arayacak. 

Boğaziçili üniversite öğrencilerinin oylarıyla belirlenecek etkinliğin ödül töreni, 12 Aralık Pazartesi günü Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek.

Oy vermek için http://www.bounsporodulleri.com/oy-ver sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.