HBB Tekerlekli Sandelye Basketbol Takımı Engel Tanımadı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel Ligi C Grubu’nda ilimizi temsil eden HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 10 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Adana Martı Spor kulübüne konuk oldu.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın spor kültürünün yaygınlaştırılması ve engellilerin sosyal hayata katılımını sağlamak amacıyla çıktığı yolda kurulan takımlar göz doldurmaya devam ediyor.

Engel Tanımayan Hatay Temsilcisi İkinci Maçından Da Galibiyetle Döndü

Maça hızlı başlayan ekibimiz ilk yarıyı 32-16 üstün kapadı. HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ligde çıktığı ikinci maçında Adana takımını 68-30 farklı bir skorla yenerek ligde iddialı olduğunu göstermiş oldu. Maçın geneline damga vuran HBB’li sporculardan Eser Gültekin 24 sayı, Murat İlengöz 20 sayıyla maçın en çok skor üreten oyuncuları oldular.

HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Sorumlusu Serkan Çelik yaptığı açıklamada, ”Her zaman daha iyiyi hedefleyen takım anlayışımızla taraftarlarımıza ve bizi destekleyenlere kazandığımız her maçı armağan etmek istiyoruz. Her geçen gün daha başarılı olacağımıza inanıyoruz. Bu konuda bizlerden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen değerli başkanlarım Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e teşekkür ederim dedi”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.