HBB’den ilçelerin ihtiyaçlarına göre projeler

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 2017-2018 yılı projeleri görüşmek amacıyla Harbiye Hidro Tesisleri’nde istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen istişare toplantısına Hatay Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, HATSU Daire Başkanları ve HBB yöneticileri katılım gösterdi.

“HDaha Kaliteli Hizmet ve Hatay’a Seviye Atlatmak amacımız”

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Hatay’ın her ilçesinde ihtiyaç doğrultusunda hizmet verme gayesi ile çalışmalar gerçekleştirdiğinin altını çizen Başkan Savaş, “2 yıl önce Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bugüne kadar kenetlenerek büyük bir aile olduk. Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ın renklerine, değerlerine ve güzelliklerine adil bir şekilde sahip çıkan ve “Halka hizmet Hakka hizmettir” düsturuyla yol kat eden bir belediyedir. Bizler de bu düşüncelerle sizler ile istişareler gerçekleştirerek çalışmalarımıza yön veriyoruz. Her ilçemizin ihtiyaçlarına göre projeler üreterek kalıcı hizmetler vermek amacıyla çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bugün de burada 2017-2018 yılı projelerimizi sizlerle istişare etmek amacıyla buradayız. Hemşehrilerimize daha kaliteli hizmet ulaştırmak ve Hatay’a seviye atlatmak amacıyla çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.