“Cumhuriyet Tüm Dünya’ya, Türkün Bağımsızlık Mesajıdır”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

29 Ekim Cumhuriyet’in kuruluşunun 93. yıldönümünü coşkuyla ve heyecanla tüm yurtta kutlandığını anımsatan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, “Cumhuriyetin kuruluşu Türk Milletinin tüm dünyaya verdiği bağımsızlık mesajıdır” dedi.

Bu önemli mesajın verildiği gün olan 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’nın tüm Türkiye’de coşkuyla kutlandığını belirten Başkan Vurucu; yayımladığı mesajında şu görüşleri dile getirdi:

“Cumhuriyet’in kuruluşu ile milletimiz yeniden ayağa kalkmış ve tüm dünyaya bağımsızlığını ilan etmiştir. Milletimizin bu duruşu, dış devletlere karşı bağımsızlık sevdamızın bir kez daha kanıtlanması olarak tarihteki yerini almış ve bu duruş tüm mazlum devletler için de emsal teşkil etmiştir.

Her Yıl 29 Ekim’de kutladığımız Cumhuriyet Bayramı, milletimiz için her geçen gün daha büyük bir önem taşımaktadır. Cumhuriyet’e sahip çıkmak ve onu korumak hepimizin görevidir.

Coşkumuzun sonsuza kadar sürmesini temennilerimle, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yıldönümünü kutluyor; Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarını, vatan uğruna bu topraklara düşen Şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum. 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.