Defne Belediyesi’nden yoksullukla boğuşan Mersin ailesine katkı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Defne ilçesine bağlı Harbiye Mahallesi’nde sağlık ve yaşam koşulları yönünden yardıma muhtaç olan Mersin ailesine, Defne Belediyesi sahip çıktı.

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman’ın talimatıyla görevlendirilen daire müdürleri, sağlık ve sosyal yönünden bakıma muhtaç Ali Mersin ve eşi Fıdda Mersin için Hatay Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile iletişime geçerek, Mersin ailesinin öncelikli sorununa çözüm aradı.

Harbiye Mahallesi’nde ‘Çöp ev’e dönüşen Mersin ailesine ait evler temizlik ekipleri tarafından kullanılabilir hale getirilirken, dün de evin boya çalışmalarına başlandı. İkisi dul, üç ailenin zor şartlar altında kaldığı evlerde gerekli çalışmaların yapılacağını belirten Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, “Zor şartlar altında kalan, mağdur ve kimsesiz insanlarımıza yardım etmeyi, sorunlarını azaltmayı ve sosyal hayata bağlamayı bizler de arzuluyoruz. Defne Belediyesi’nin kısıtlı imkanlarına rağmen, elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

Defne Belediyesi ayrıca, hafta başında Çekmece Mahallesi Süleyman Afaracı Apartmanında elektrik kontağından evi yanan Aslan Karakaş’ın evinde de inceleme yaparak, ilk etapta temizlik çalışmalarını başlattı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.