Antakya’ya Yaş Sebze ve Meyve Hali çevresinde düzenleme projesi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), il genelinde sorumluluk alanındaki cadde ve kaldırımlarda yaya ve araç trafiğini rahatlatacak etkili projelerle hemşehrilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Trafik problemlerinin yoğun yaşandığı bir bölge olan HBB Yaş Sebze ve Meyve Hali çevresinde düzenleme projesi başlatan HBB, bu anlamda hayata geçirilecek proje için vatandaşlarla bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

BAŞKAN SAVAŞ’IN ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET ANLAYIŞI PROJEYE YÖN VERİYOR

HBB Zabıta Daire Başkanı Edip Kadıoğlu’nun 5 Şubat Cuma günü Antakya Sebze ve Meyve Hali’nde Antakya Sebze ve Meyve Hali Komisyoncuları Derneği Başkanı Mustafa Bal, Antakya Seyyar Satıcılar Derneği Başkanı Cuma Şahin ve hal esnafıyla bir araya gelerek hayata geçirilecek projeyi tanıttı.

Kadıoğlu gerçekleşen toplantıda, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın hemşehrilerinin sorunlarına hızlı ve kalıcı çözümler üretilmesi anlayışıyla hareket ettiklerini belirterek, HBB Zabıta Daire Başkanlığı ve Ulaşım Daire Başkanlığı iş birliğiyle, HBB Yaş Sebze Meyve Hali çevresinde yaşanan trafik yoğunluğunu ortadan kaldırmak amacıyla ortaklaşa bir proje hazırlandığını ve bu proje ile vatandaşların trafik anlamında rahata kavuşturulacağı  bilgisini paylaştı.

KADIOĞLU: TRAFİK SORUNUNU ORTADAN KALDIRARAK ESNAFIMIZI RAHATLATACAĞIZ

Esnafla proje hakkında görüş alışverişinde bulunulan tanıtım toplantısında bilgilendirmeler yapan Kadıoğlu, “Daire Başkanlığı olarak bizim görevlerimizden en önemlisi de kamu huzurunu ve düzenini sağlamak. Biz hem hal esnafımızı rahatlatmak hem de alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarımızın ulaşım sorununu ortadan kaldırmak amacıyla HBB Antakya Yaş Sebze ve Meyve Hali çevresindeki üç caddeyi ve kaldırımları kapsayan geniş çaplı düzenleme başlatıyoruz. Bu proje ile caddelerde araç trafiğini ve kaldırımlarda ise yaya trafiğini engelleyen tüm unsurları ortadan kaldıracağız. Bu proje hal esnafına da rahat bir nefes aldıracak. Bunların yanı sıra tüm satıcılar kendilerine ayrılan alanlarda kolaylıkla satış yapabilecek” açıklamasında bulundu.

Trafiğin sıklıkla durma noktasına geldiği bu bölgede HBB’nin uygulamaya koyacağı projeyi olumlu karşılayan hal esnafı, HBB’nin ürettiği çözüm odaklı hizmetlere teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.