Belen’de tarih, çevre, doğa ve peyzaj gözetilecek

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 AYKOME Toplantısında; BELEN BELEDİYESİ, TÜRK TELEKOM, ENERJİ SA, AKSAGAZ, HATSU VE AYKOME Yetkilileri bir araya geldi…

Geleceğimize temiz bir çevre bırakmak istediğini belirten Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, 2016’da Belen’in doğal yapısını koruyacak çalışmaları yaşama geçirecek, tarihi, doğal güzellikleri koruyarak, çevre ve peyzaj alanında başarılı çalışmaları yaşama geçireceklerini söyledi.

Belen Belediyesi ile Hatay Büyükşehir Belediyesine bağlı Alt Yapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME), 2016 yılında Belen’de başlayacak olan yol yapım çalışmaları ve ilçemizdeki altyapı çalışmalarından dolayı, yollarımızda oluşan hasarların giderilmesi konularında bir araya geldi.

aykome-belen (1)

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’nun başkanlığında Belen Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplantıda TÜRK TELEKOM, ENERJİ SA, AKSAGAZ, HATSU VE AYKOME yetkilileri de hazır bulundu.

Doğalgaz, su şebeke hattı, enerji nakil hattı çalışmalarında; çalışma yapılan yolların yeniden onarılarak sağlıklı bir şekilde kullanıma açılması gerektiği vurgulanan toplantıda yeni yapılacak olan asfalt ve parke çalışmalarının gelecekte tekrar kazılmaması için AYKOME ile koordinasyon sağlanmasına karar verildi.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, “Yolları asfalt yapıp Belen’in doğal yapısını koruyacağız. Tarihi, doğal güzellikleri korunmuş, çevre ve peyzaj alanında başarılı çalışmaları yaşama geçirmiş bir belediye olarak hizmet vereceğiz. Belen’e yakışacak hizmetleri yaşama geçirmek için tüm çalışanlarımızla gayret gösteriyoruz.

Belen’in topografik olarak eğimli bir araziye sahip olduğunu anımsatan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, “Geleceğe temiz ve yaşanılabilir bir çevre bırakmak istiyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.