Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’dan Ticaret Borsasına ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, İskenderun Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekteri Engin Vayısoğlu, Başkan Adnan Vurucu’nun kendisini makamında ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Adnan Vurucu’ya iade-i ziyarette bulunacağını ifade etti.

Belen’in tarım alanında önemli bir konumda olduğunu kaydeden Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu,İskenderun Ticaret Borsası ziyaretinde ilçenin tarihi turistik değerlerinin, yöresel ürünlerinin tanıtımına yönelik çalışmalara önem vereceklerini söyledi.

Başkan Adnan Vurucu, Belen’in karadut şerbeti, Belen Pekmezi, Belen tavası ünlü. Belen’in cevizli sucuğu ünlü… Yöresel ürünlerimizin tanıtımına önem veriyoruz. Hatay Günleri’nde ilçemizi en güzel şekilde tanıtıyoruz. İlçemizin tanıtımında daha etkili olmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

İskenderun Ticaret Borsası’nın faaliyetleri ile ilgili Başkan Adnan Vurucu’yu bilgilendiren Genel Sekreter Engin Vayısoğlu, Belen Belediye Başkanı olarak çalışmalarınızı takip ediyorum. Belen halkı için güzel çalışmalar yapacağınıza olan inancım daha da güçlendi. Hatay’ın birçok değeri var. Bu değerlerimizin tanıtımına yerel yönetimlerin öncü olması önemli. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Ziyaretinizden dolayı onur duydum.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.