Reyhanlı CHP’den Başkan Savaş’a ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,  HATMEK olan ve bünyesinde barındırdığı birçok mesleki eğitimle başta gençler olmak üzere yediden yetmişe tüm vatandaşların faydalanabildiği Hatay Mesleki Eğitim Kursları’nın toplantı salonunda Reyhanlı CHP İlçe Teşkilatı ve Reyhanlılı CHP İl Delegeleri ile bir araya geldi.

Reyhanlı’yı kaliteli, kalıcı ve efektif hizmetlerimizle buluşturmaya devam edeceğiz

Reyhanlı’nın gündemine ilişkin konuların konuşularak çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Başkan Savaş, HBB’nin il genelindeki kapsamlı çalışmalarından her ilçe gibi Reyhanlı’nın da gerekli hizmetleri bir bir aldığını ve almaya da devam edeceğinin altını çizdi.

HER İLÇE GİBİ REYHANLI’DA DA ÖNCELİĞİMİZ HEMŞEHRİLERİMİZİ TEMİZ SUYLA BULUŞTURMAK

Reyhanlı’nın özellikle temiz içme suyu konusunda büyük sıkıntılar yaşadığına dikkat çeken Başkan Savaş, bu bağlamda ilçedeki temiz içme suyu şebekesini şartları zorlayarak döşemek için hummalı bir çalışma içerisine girdiklerini de müjdeledi.

Başkan Savaş: Hatay her yönüyle gıpta edilen bir kent olacak

Hatay’ın Büyükşehir Belediye statüsü kazanması sonrasında siyasi kaygılar gütmeden her ilçeye eşit, kaliteli ve kalıcı hizmetler üretme şiarıyla mesai yaptıklarını vurgulayan Başkan Savaş, önümüzdeki süreçte Hatay’ın hem sosyal ve kültürel hem de üretilen hizmetlerin kalitesiyle parmakla gösterilen bir kent olacağını kaydetti.

Başkan Savaş, il genelinde hayata geçirilen projeleri ve devam eden çalışmaları Reyhanlılı hemşehrilerine anlatırken, kent vizyonunu modernize etmek üzere hayata geçirilen projelerin Hatay’a artı değer kattığını söyledi.

Başkan Savaş: Hatay’a artı değer katacak herkesle fikir alışverişi yapmaya hazırız

Hatay’a artı değer kazandırılması noktasında halkın nabzını tutan mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya gelmeye özen gösterdiğini her fırsatta dile getiren Başkan Savaş, Hatay’ın gelişimi, dönüşümü, ilerlemesi hususunda çaba gösteren ve fikir beyan etmek isteyen herkese kapısının açık olduğunu ifade etti.

Başkan Savaş’ın özverili çalışmalarını takdir ettiklerini vurgulayan Reyhanlılı partililer, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin çok kısa bir zaman zarfında beklenen hizmet kapasitesinin üzerinde çalışmalar yürüttüğünü ve kısa vadede gerçekleştirilemeyeceği düşünülen projeleri hayata geçirerek özlenen bir hizmet performansı ortaya koyduğunu söylediler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.