Türk Anneler Derneği’nden 10 öğrenciye burs

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türk Anneler Derneği İskenderun şubesi üniversitede okuttuğu burslu öğrencilere maddi gelir sağlamak amacıyla La perla Butik Otel’de kahvaltı daveti düzenledi.

Türk Anneler Derneği İskenderun şubesi her yıl yaklaşık 10 civarında üniversite öğrencisine burs desteği veriyor. Yıllardır İskenderun’da faaliyetlerini sürdüren Türk Anneler derneği bugüne kadar 40’ı aşkın öğrencinin üniversiteden mezun olmasına destek verdiler. Dernek üyeleri ve bağışçılar bu ayki toplantılarını La Perla Butik otelde gerçekleştirdiler. La Perla butik otelinde destek verdiği kahvaltıda dernek üyeleri ve bağışçılar bir kez daha üniversite öğrencilerine burs desteği vermenin mutluluğunu yaşadılar. Dernek başkanı Nezihe Elibol üniversite öğrencilerine burs imkanını düzenli olarak sağladıklarını belirterek bu hayırlı işe vesile olanlara ve destekleyenlere teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.