“Her sektörde yabancı dil önemli”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Teknik Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu ve Sihagüvder Havalimanları Güvenlik Memurları  Derneği’nin (Sühagüvder) işbirliğinde düzenlenen ‘Sivil Havacılık Güvenliği ve Sektörde İşbirliği’ paneli öğrencilerin ilgisini çekti.

Sihagüder Başkanı Şinasi Muratoğlu, Havaş Yolcu Hizmetleri Hareket Müdürü Hüseyin Berk Saraç, Çelebi Hatay İstasyon Müdürü Tolgahan Öndaş, Kabin Memuru Eğitmeni Günay Uçar ve Amerikan Kültür Kurucusu Mustafa Cihan Emir panelde konuşmacı olarak yer aldı.

İSTEK Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’nin açılış konuşmasını yaptığı etkinliğinde sivil havacılık sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu’nun sponsorluğunu üslendiği panelde konuşan Mustafa Cihan Emir, Kurumunun Sivil Havacılık Öğrencilerini sektöre hazırlama konusunda ayrı bir çalışma yapacaklarını belirterek  ve İngilizcenin ve diğer yabancı dillerin Sivil Havacılık Bölümü öğrencileri için olan önemine dikkat çekti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.