WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (1442) ORDER BY t.name ASC

Türk Loydu İTSO’ yu Denetledi | Ekogündem Gazetesi

Türk Loydu İTSO’ yu Denetledi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası birimleri Türk Loydu Akreditasyonu denetçisi Oğuz Aksu, odanın akreditasyona uygun bir şekilde çalışıp çalışmadığın, birimlerdeki teknolojik değerlerin standartlara uygun bir şekilde kullanılıp kullanılmadığını, denetledi.

İTSO da yapılan denetlemede Türk Loydu’ nun, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yetkilendirilmiş bir kurum tarafından Türkiye genelinde odaları denetlemekle görevlendirildiği belirtildi.

itso3

Türk Loydu Akreditasyon denetçisi Oğuz Aksu, İTSO Yönetim kurulu toplantı salonunda, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Necat Özkaya, İTSO Genel Sekreter Vekili Figen Gül Dönmez, İTSO Kalite Yönetim Temsilcisi ve Akreditasyon Sorumlusu Mehmet Genç ve İTSO personelleri ile tek tek görüşerek, odanın çalışmaları ve yapılması gereken hizmetlerle ilgili konuları görüştü.

Denetçi Aksu, İTSO’da akreditasyona uygun şekilde hizmetlerin yapılması için gösterilen çalışmaları inceledi.

Yapılan denetim sonrası konuşma yapan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Odamız gerek teknolojik gerekse sisteme uygun bir şekilde personellerimizin özverili gayretleri ile çalışıyor. Odamız Türkiye genelinde önemli bir kurum olan Türk Loydu Akreditasyon denetiminden başarı ile geçti. Tüm personelimizi kutluyorum.” dedi.

itso2

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.