“Birlikte başaracağız”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Özel Yükseliş Koleji ortakları Nuri Üysen ve Yılmaz Tunç , Yükseliş Koleji Genel Müdür yardımcısı Aykut Davut Öktem ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Genel Kurul’da göreve gelen Veysel Cıncık ve Yönetim Kurulu üyelerini kutlayan, başarı dileklerinde bulunan Nuri Üysen, gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu, hakkıyla yapılması halinde halka büyük faydasının olduğunu belirtti. İşadamı Üysen, prensip olarak kendisiyle ilgili hiçbir gazeteciye ‘lehimde yazı yazarmısın’ demediğini, aleyhinde yazılanları ise doğru olması halinde saygıyla karşıladığını belirterek, şunları söyledi:

“Gazeteci, mesleği itibariyle doğruları yazmaktan sapmayan kişi olmalıdır. Kimin lehine ya da aleyhine yazıyorsa, dosdoğru olmalıdır. Halkın güvenine layık şekilde meslek icra edilmelidir. İnsanları belgesiz bilgisiz karalamak ayıptır. Ender de olsa “Ben çamuru atayım da ne yaparsa yapsın” diyen basın mensupları da oluyor. Bunu meslek etiğine yakıştıramıyorum”

İGC Başkanı Veysel Cıncık da konuşmasında, bu tür gazetecilik icra edenlerle, yılda 1-2 gazete çıkarıp ‘gazeteciyim’ diye dolaşanları en kısa zamanda aralarından uzaklaştıracaklarını belirterek, “Bizim amacımız, bu çok önemli mesleği gerçekten yapanların işlerini sürdürmeleridir. Biz İGC olarak bunu başaracağız. Gerçekten gazetecilik yapan arkadaşlarımıza da elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Bu çalışmalar sırasında sizlerden de destek bekliyoruz.”dedi.
Ziyaret, sohbet ederek ve anı fotoğrafı çektirerek tamamlandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.