‘Bu kentin sahiplenmeye ihtiyacı var’

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Samandağ Genç Girişimciler Derneği tarafından dayanışma gecesi düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu bu geceye,  CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, başkan yardımcıları; Mehmet Yıldız, M. Ali Kamacı, Hatay Büyük Şehir belediyesi Genel Sekreteri Metin Işık, Arsuz Emniyet müdürü Halil Karabacak belediye meclis üyeleri, Şoförler Odası başkanı Mustafa Terzi ,İşadamı Mahir Hilenoğlu, ,Samandağ Genç Girişimciler Derneği başkanı Dr. Hikmet Cilli, Asbaşkan Görkem Bireyşoğlu, Dernek Sekreteri Yasemin Gümüş, saymanRazık Hilenoğlu, yönetim kurulu üyeleri katıldı.

sagid3

Gecede konuşma yapan Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir,  Samandağ Genç Girişimciler Derneğinden kurulmasının çok önemli olduğunu belirterek, “Samandağ Genç Girişimciler Derneğini kuran gençlerimiz bir ilki gerçekleştirdiler. Bu Derneği kurarken hedefleyen bir çalışma ortaya koydular. Yüreklerini inançlarını ortaya koydular. Samandağ belediyesi olarak Her zaman yanlarında olacağız. Bu kentin sahiplenmeye ihtiyacı var. Bu şehre sahip çıkacağız. Bu şehri el birliği içerisinde daha da güzelleşeceğine inanıyorum. Sosyal marketi ilçemizde kurmak Samandağ Genç Girişimciler Derneğinin fikriydi. Bu fikirlerine sahip çıktık. Sosyal Marketi 15 gün içinde 500 kişi ziyaret etmiş durumunda. Samandağ’da maddi durumu zayıf insan çok var. Kriterleri değerlendirip ihtiyaç sahiplerine elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.” dedi.

Daha sonra Samandağ Genç Girişimciler Derneği Başkanı Dr. Hikmet Cilli yaptığı konuşmada şunları söyledi:“ Samandağ Genç Girişimciler Derneği, Samandağ’daki 35 yaş altı meslek sahiplerini tek bir çatı altında toplamayı hedefleyen bir oluşumdur. Derneğimize üye olmak için üniversite mezunu olmak şartı yoktur. Her mahalleden ve her meslekten en az bir üye ye sahip olma hedefimiz vardır. Bu bağlamda kapımız herkese açıktır. 35 yaş altı genç meslek sahiplerini bir araya toplayarak genç iş ortaklıkları, genç arkadaşlarımıza yeni pazarlar ve genç meslek sahiplerimizin çevrelerini geliştirmeye olanak sağlamayı hedefledik. Bunları gerçekleştirirken bir yandan da henüz gücümüz ve enerjimiz varken memleketimiz Samandağ’a katkı sağlayacak projelerin bir ucundan tutarak hayata geçirilmesinde katkı sağlamak istiyoruz. Tüm ilgililere defalarca söylediğimiz gibi buradan da bir kez daha hatırlatmak istiyoruz: “Biz Samandağ’ımıza hiçbir çıkar beklemeden elimizden geldiğince hizmet etmek istiyoruz. “ Hala bu enerjimiz ve hevesimiz varken bu oluşumu değerlendirin. Hepinizin teker teker elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık. Destekleriniz için SAGiD ailesi adına yürekten teşekkür ediyorum.”

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.