Başkan Savaş, “Spor Kazansın”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Beşiktaş ile oynadığı 5. Hafta karşılaşmasında uzatma dakikalarında 82-79’luk skorla mağlup oldu.

Antakya Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya, CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Doç. Dr. Nazan Savaş, Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, CHP il başkanı Ertuğrul Gün ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Maçın ilk yarısında birinci çeyrek 22-22 ikinci çeyrek 39-39 beraberlikle sonuçlandı.

Maçın devre arasında TBF temsilcisi ve Hatay Basketbol İl Temsilcisi Banu Mursaloğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e spora katkılarından dolayı plaket takdiminde bulundu. Başkan Savaş’ ın da eski basketbol il temsilcisi Atilla Melekoğlu’na plaket takdimi ve “Centilmence bir maç olsun. Spor kazansın, sportmenlik kazansın. Türk sporu kazansın. Hepinize iyi seyirler diliyorum.” İfadeleri ardından ikinci yarı başladı.

ödül

İkinci yarıya daha hızlı başlayan Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı dördüncü çeyreğe 53-55’lik skorla geride girse de son ana kadar mücadeleye devam ederek maçın normal süresini 71-71 berabere tamamladı. Melekler 5 dakika oynanan uzatmanın sonunda 79-82’lik skorla maçtan mağlup ayrıldı.

Ekin Baş yaptığı açıklamada: “Bugüne kadar nasıl yendiysek, bugün de yenildik. Bu sporun doğasında var. Üzgünüz ama başarı çıtamızı asla düşürmeyeceğiz.” şeklinde konuştu.

Oynanan maçın sonunda Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı ligin 5. Haftasında ilk yenilgisini alırken, Beşiktaş da ikinci galibiyetini almış oldu.

Alınan bu skorun ardından Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol takımı ligde averaj farkı ile ikinci sırada yer alıyor.

basketbol

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.