WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (1329) ORDER BY t.name ASC

Kupa ; “ Farkımız var” | Ekogündem Gazetesi

Kupa ; “ Farkımız var”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kupa döner, frenchise görüşmeleri yaparak Adana Osmaniye Gaziantep ve Kahramanmaraş illerinde de kupa lezzetini tattırmak için “ kalbimizden geçen lezzet” sloganıyla yola çıkıyor.

Hüseyin Altun işletmeciliğinde 2012 yılında ilk ayağı Antakya da kurulan Kupa,  2014 yılının Mart ayında Kanatlı cad. üzerinde ikinci şubelerini açtı.

Yoğun ilgi ve talep üzerine ikinci şubeyi açtıklarını belirten Kupa İşletmecisi Hüseyin Altun, talebin artmasıyla bu ilgiyi referans alarak üçüncü şubelerini Arsuz’ da açmakla birlikte, Kupa lezzetini Adana, Osmaniye, Gaziantep ve Kahramanmaraş a da taşımayı planladıklarını, şuan da frenchise görüşmeleri yaptıklarını söyledi.

İskenderun halkının Kupa’ ya olan talebinden memnun olduklarını ifade eden Hüseyin Altun, “ Kupa Antakya’ da olduğu gibi İskenderun’da da lezzetli temiz ve farklı bir yemeği yemek isteyen halkımızın vazgeçilmez adreslerinden birisi olmuştur. Ürünün içeriği doğal. Özel olarak morine edilmiş tavuk etinin yanı sıra ev yapımı mayonez ve özel sosuyla farklı bir lezzet sunuyoruz. Kaliteli bir işle halkın ilgisine karşılık vermeye çalışıyoruz.” Dedi.

Standardın dışında lezzet sunduklarının altını çizen Kupa Döner İşletmecisi Hüseyin Altun, insanlara lezzetli bir döner yeme keyfi sunduklarını, lezzetli yemeğin adresinin Kupa olduğunu, sektörde “ Farkımız var.” diyerek vurguladı.

durum-tavuk-doner_863448

 

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.