Hatay Boks Takımının Çekirdeği Belirlendi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Boks İl Temsilciliğine atanmamın üzerinden yaklaşık bir yıl geçti. Bu bir yıl içerisinde Antakya ilçemizde yani Hatay il merkezinde Üniversiteler arası Büyük Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası ardından Hatay ili İskenderun ilçesinde Büyük Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası yapıldı.

IMAG1173-800x448

Hatay Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi;
“ 2014 yılı içerisinde Türkiye genelinde yapılan, büyük erkekler, gençler, yıldızlar, alt üst minikler ile bayanların katılımlarıyla yapılan gurup şampiyonalarında, Hatay ilini çalıştırıcı ve sporcularımızla birlikte başarıyla temsil ettik. Aldığımız derecelerden öte sporcularımızın tecrübesi önemliydi. Hatay il genelinde başarılı şekilde görev yapan fahri boks temsilcilerimiz ile Hatay bölgesinde kayıtlı faal boks hakemlerimiz sayesinde, ilçelerimizde ve il merkezimizde boks ile ilgili her türlü teşkilatlanmayı sağladık.
Yedi yıl ara verdiğim boks sporuna, yedi yıl aradan sonra ilk defa; 08 Kasım 2015 günü İskenderun Kapalı Spor Salonunda, Hatay boks şampiyonasını başarıyla tamamladık. Hatay ilini resmen hakkıyla temsil edecek olan sporcularımızı belirledik. Özellikle bayanlar minikler ve genç yıldızlar kategorisinde, çok çekişmeli seçmeler sonucunda Hatay il birincileri belirlendi.” Dedi.

10-14 Kasım 2015 tarihleri arasında Kastamonu ilinde yapılacak olan Hatay büyük erkekler Türkiye Ferdi Boks şampiyonası ikinci gurup müsabakalarında, Hatay ilini temsil edecek olan idareci antrenör ve sporcular şu isimlerden oluştu.
İdareci, Nevzat Orhan Kesen, Antrenör; Hasan Erdener – Antrenör Erkan Yılmazbaş.
Sporcular; 52 kg Soner Kaplan, 56 kg Ünal Güzhan, 75 kg İzzet Onaylı, 81 kg Dindar Gölçek, 91 kğ Turgay Taburu, +91 kg Arif Altınsöz.

IMAG1165

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.