Bugün Geldiğimiz Tablodan Meclisteki Dört Partide Sorumludur

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan beraberinde Milletvekili adayları Halil İbrahim Çelik, Atila Erol, Serdar Özal, Abdulhadi Bük,  İl Başkanı Mustafa Eğe, İlçe Başkanı İbrahim Göçmez ile beraber Reyhanlı’da taziye, esnaf ve STK ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Saadet Adayları Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Necmettin Zaroğlu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek Saadet Partisine başarılar diledi.

Saadet Partisi Hatay 1. Sıra Milletvekili Adayı Necmettin Çalışkan’da Zaroğlu’na başarılar diledi.

Reyhanlı halkının Suriye politikalarından dolayı büyük ölçüde muztarip olduğunu ifade eden Çalışkan, halkın Suriyeli misafirleri bağrına bassa da artık tahammül gücü kalmadığı sorunların bir an önce düzeltilmesini ve bunun için de devletin el atması gerektiğini söyledi.

Çalışkanın temasları sırasında Cilvegözü sınır kapısında yük taşıyan tır şoförleri, sınır bölgesinde yol ve yüklerin boşaltıldığı sahanın yapımı için kişi başı 10 TL toplandığından yakındılar. Çalışkan da konunun takipçisi olacağını söyleyerek vergi aldıkları yetmiyor yol yapmakla övünenler ekstradan para topluyor.” dedi.

Korkarım ki birileri birinci parti oluncaya kadar maç devam edecek

7 Haziran seçim sonuçlarına saygı göstermeyenler 1 Kasım’da tekrar seçim yapıyor. Korkarım ki birileri birinci parti oluncaya kadar maç devam edecek. Yine sonuçlara razı olmayacaklar. Meclisteki dört partinin dördü de beceriksizdir. Aralarında oturup konuşmayı, anlaşmayı, koalisyon yapmayı becerememişlerdir. Bugün geldiğimiz tablodan dördü de sorumludur.

Köylerimiz perişan, üreticilerimiz, işçilerimiz, ülke perişan bir haldedir. Sorunlara geçici tedbirler değil kalıcı çözümler bulmak, köklü politikalar üretmek gerekiyor. Bu da ancak Saadet’in işidir, Saadet’le mümkündür.

Saadet Adayları daha sonra Anadolu Gençlik Derneği Reyhanlı temsilciliğinin yeni binasını ziyaret ederek AGD Reyhanlı İlçe Temsilcisi Zabit Çelik’e hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Son olarak esnaf ziyaretinde bulunan adaylar esnaflardan destek talebinde bulunurken,  terör saldırısından beri Reyhanlı’nın işlerinde düşüş yaşandığına tanıklık ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.