Kara: “İlçe Teşkilatlarıyla koordineli çalışıyoruz.”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Nermin Kara, seçim çalışmaları kapsamında ev toplantılarına katılmaya devam ediyor.

7 Haziran Seçimlerinden sonra ara vermeden çalışmalarına devam eden CHP Hatay Milletvekili Adayı Nermin Kara, 1 Kasım seçimlerinde listeye girerek bir ilki gerçekleştirdi.

Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve İlçe Teşkilatının da katıldığı ev toplantılarında konuşan Mv. Adayı Kara, Belen’in de CHP’den bir adayı olduğunu ve Büyükşehir Belediyesi’nin Belen için çalışmalarda özverili davrandığını vurguladı. CHP’li Kara mahalle sakinleriyle sohbet ederken; “Belen İlçe Teşkilatımız çok önemli çalışmalara imza attı. Büyükşehir Belediyesi’nin önemle üzerinde durduğu ilçelerden biri Belen’dir. Hatay’ın her yerine gittiğimiz için ve Belenli olduğum için biliyorum. Tüm Hatay, Belen İlçe Teşkilatını konuşuyor. Bu benim için gurur verici bir şey. Zaten Hatay’ın gittiğimiz her noktasında ilçe teşkilatlarıyla koordineli çalışıyoruz. Burası da benim ilçem, benim teşkilatım. Ülkemizin bu kötü gidişatına dur demek için oylarınıza talibiz.” diyerek Belen halkını seçimde birliğe davet etti.

 

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.