Published on:  /   Yorum yapılmamış

Alkışlarla platforma çıkan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, her evde huzurun olması ve yoksulluğun olmaması için çaba harcadığını söyledi. Kılıçdaroğlu, “Sevgili anneler, CHP iktidarlığında çocuğunuzu tam gün okula göndereceksiniz. Sabah gidecek akşam eve gelecek. Beslenme çantasını da artık kullanmayacaksınız. Çocuk öğle yemeğini öğretmenleriyle beraber okulda yiyecek. Hiçbir ücret ödemeyecek. Çocuklarımız rahat bir şekilde öğretmenleriyle beraber okullarında beslenecekler. Taşımalı eğitimi de kaldıracağım. Nerede bir öğrenci varsa öğretmenimiz de orada olacak. Okulunda öğrencileriyle beraber olacak. Ve öğretmeni toplumun önderi yapacağız. Hiçbir derdi kalmayacak öğretmenin. Biliyorum ki eğitime önem verdiğimiz ölçüde Türkiye uygarlık çizgisini yakalamış olur. Buna inanıyorum ve bunun sözünü sizlere veriyorum. Onların yapamadığını biz tek başımıza yapıyoruz. İnşallah CHP iktidarında göreceksiniz 21. yüzyılın bilgi toplumunu CHP yakalayacaktır” diye konuştu. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, konuşmasının sonunda ise “Bir şeyi sakın unutmayın diyorum. Davutoğlu saray için çalışır, Kılıçdaroğlu halk için çalışır” dedi.

7 girişli kavşak

Temel atma töreninde konuşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, “Bugün İskenderun için büyük bir adım atıyoruz 27 milyon 400 bin tl’lik 3 katlı bir kavşak yapımı başlatıyoruz. Yeni kavşağın 7 girişi olacak. Ocak ayında da İskenderun Pac Meydanı’nın yapımına da başlayacağız. Ve iki tane de sürpriz projemiz var 3 ay önce burada bunu anlattığıma bazı gazeteciler projeyi gerçekleştireceğimize inanmışlardı. Şimdi kavşağın temelini atmak için buradayız ve en yakın zamanda tamamlayacağız. İskenderun halkına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, temel çalışmalarının başlaması için düğmeye bastı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.