Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun’a yeni bir soluk Paul Smith Kafe ve estoran’ın açılışı, MHP, CHP ve Ak Partilileri buluşturdu. Hatay’ın iş ve siyaset dünyasını buluşturan açılış töreninde Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve diğer davetliler, İşletmeci Halil Benli Baştaş’ı tebrik edip PAUL SMITH Kafe ve Restoranın İskenderun halkına hayırlı uğurlu olmasını dileyerek açılış kurdelesini kesti.

AKP Hatay milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül, CHP Hatay Milletvekili Adayı Bilge Duman, İskenderun Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Uygun ile iş dünyasından birçok isim ve çok sayıda siyasetçi ve davetli hazır bulundu. Bölgemizin başarılı genç iş adamlarından İnşaat Mühendisi Halil Benli Baştaş’ın İskenderun’a kazandırdığı ‘PAUL SMITH Kafe ve Restoran’ Türkiye’de ilk defa olarak İskenderun’da açıldı.

‘ Hatay’da Beş Milletvekili garanti, gidin evde yatın’

Açılış törenine katılan rakip siyasi parti temsilcileri olunca siyaset konuşmaları açılışa damga vurdu.İskenderun Belediye Başkanı AK Partili Seyfi Dingil, Arsuz’un CHP’li Belediye Başkanı Nazım Culha’ya “Siz oturun evde, çalışmayın beş nasıl olsa garanti rahatına bak” sözlerine Culha da, ‘beş tamam garanti biz eve gidelim değil mi?’ derken, MHP milletvekili Adayı İbrahim Gül ikisinin de bana çalışması lazım ikinci sıra adayları garanti İskenderunlu bir de kardeşleri olsun” demesi ise gülüşmelere sahne oldu.

“Hatay mutfağını tanıtın”

Paul Simith Kafe’nin açılışından sonra davetliler kafeyi gezerken kafede dünya mutfağından örnek yemekler sunulacağı söylenmesi üzerine de milletvekili Orhan Karasayar, “Arkadaşlar Hatay Mutfağı dünya mutfağı olarak önemli bir yerde. Hatay Mutfağını tanıtın” dedi. Paul Simit Kafe Restoran, İskenderun sahil bandında Atatürk Bulvarında hizmet veriyor.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.