WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (741) ORDER BY t.name ASC

Ekogündem Gazetesi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Temel atma törenine HBB Başkanı Lütfü Savaş beraberinde, HBB Fen İşleri Daire Başkanı Ekrem Baldıran, CHP Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gün ve Antakya Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Ali Kanlı katıldı.

Temel atma töreninde, Hatay’ın Antakya ilçesine kazandırılan bu köprü, 120 metre uzunluğunda, çift yönlü, 25 metre genişliğinde olmakla beraber, Asi Nehri’nin batı tarafında yani Küçük Sanayi Sitesi’ni ve Güzelburç Mahallesi’ni, Maşuklu ve Küçük Dalyan Mahallelerini birbirine bağlayacağı, ayrıca uygulanacak köprü projesi ile Antakya-Reyhanlı arasındaki çevre yolunda alternatif bir köprü görevini üstleneceği bildirildi.

HBB-BASIN-YAYIN-4JPG

Başkan Savaş törende yaptığı konuşmada, “Hepimiz için bu köprü temel atımı inşallah hayırlı olur. Bu köprü bizim Asi Nehri’nde olan dördüncü köprümüz. Esnaflarımız ve kooperatif başkanımız da benden köprü yapmamı istediler. Biz de dördüncü köprüyü halkımızın hizmetine sunuyoruz. Esnafımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Konuşmaların ardından köprünün temel atma töreni Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş tarafından gerçekleştirildi.

Temel atma töreninden sonra kurban kesilerek, katılımcılara meşrubat ve pasta ikram edildi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.