Özçelik ve Tümkaya ailelerinin mutlu günü

Published on:  /   Yorum yapılmamış

2012 yılında gazetecilik mesleğinden eğitim sektörüne geçiş yapan ve Tek Okulları Genel koordinatörlüğü görevini sürdüren Eren Özçelik, İskenderun’un başarılı Psikologlarından Meryem Tümkaya ile dünya evine girdi.

Eren Özçelik meryem tümkaya düğün (2)

Psikolog olan Meryem Tümkaya ile nişanlılık dönemini 2evet” ile geride bırakan genç Arsuz Gümüş otelde düzenlenen görkemli düğün töreninde söyledikleri şarkı ile sevenlerinin karşısına çıktılar.

Genç çiftin nikah şahitliğini ise Tek Okulları kurucusu Yılmaz Tunç ile Avukat Yusuf Bilen yaptı. Düğüne Hatay il Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan başta olmak üzere İskenderun’da görev yapan birçok okulunun müdür ve öğretmenlerinin yanı sıra basın mensubu arkadaşları da katıldı.  Hayatlarının en mutlu gününde davetlilerle birlikte gönüllerince eğlenen Eren, Meryem çiftine bizlerde Ekogündem gazetesi ve Ekogündem Haber Portalı olarak bir boyu mutluluk yolunda yürümelerini diliyoruz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.