İskenderun Teknik Üniversitesi akademisyeni ve sosyal projeleriyle tanınan Ebru Çakır, Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında Belen’in Atik Yaylası’nda bulunan birleştirilmiş sınıflı köy okulunu ziyaret etti.
Okul Müdürü İsa Kuzu ile birlikte öğrencilerle bir araya gelen Çakır, etkinlik kapsamında pasta kesti, çocuklarla sohbet etti ve hediyeler dağıttı.
Çocukların haklarını öğrenmesi ve ifade edebilmesi için düzenlenen buluşmada, öğrenciler “çocuk hakları” konusundaki düşüncelerini paylaştı. Etkinliği değerlendiren Ebru Çakır, “Bugünün anlam ve önemi Dünya Çocuk Hakları Günü sebebiyle pasta kestik, hediyeler dağıttık. Çocuklar haklarını paylaştı, çok güzel bir farkındalık oldu.” dedi.
İskenderun Teknik Üniversitesi akademisyeni ve sosyal projeleriyle tanınan Ebru Çakır, ziyaretin, çocukların hak bilincini artırmaya yönelik önemli bir adım olduğu belirtti.










