BELEN’İN GELECEĞİ ORTAK AKILLA ŞEKİLLENİYOR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’ın Belen ilçesinde, kentin gelişimi, kalkınması ve geleceğe dönük projelerin ele alındığı “Belen’in Geleceği İçin Ortak Akıl Toplantısı” düzenlendi.

Belen Kaymakamı Onur Şan, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, kurum temsilcileri, esnaf odaları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, ilçenin her alanda daha yaşanabilir, güçlü ve sürdürülebilir bir kent haline gelmesi için yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.

Belediye Başkanı İbrahim Gül, toplantıda yaptığı konuşmada ortak akıl ve iş birliğinin önemine dikkat çekerek,

“Belen’in her alanda daha yaşanabilir, güçlü ve sürdürülebilir bir kent haline gelmesi için fikir birliğiyle hareket etmek bizler için büyük önem taşıyor. Katkı sunan tüm esnafımıza, kurum temsilcilerimize ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Birlikte düşündükçe, Belen kazanacak.” dedi.

Toplantıda, ilçenin öncelikli ihtiyaçları, ekonomik kalkınma hedefleri ve sosyal projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Katılımcılar, Belen’in geleceği için ortak vizyon oluşturma konusunda mutabık kaldı..

Kategori:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Arşivler