HATAY İŞ DÜNYASI PLATFORMU İSKENDERUN’DA BİR ARAYA GELDİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay ili genelindeki oda ve borsa başkanlarının katılımıyla oluşturulan Hatay İş Dünyası Platformu, İskenderun Ticaret Borsası ev sahipliğinde toplandı. Toplantıya Hatay Valisi Mustafa Masatlı da katılım sağladı.

 

Gerçekleştirilen toplantıda, bölgenin güncel ekonomik ve sosyal sorunları ele alınarak, çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulunuldu. Vali Masatlı, Hatay Valiliği tarafından il genelinde yürütülen projeler ve kalkınma çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

İş dünyasının temsilcileri ise bölgenin yeniden yapılanma ve kalkınma sürecinde kurumlar arası iş birliğinin ve ortak hareket etmenin önemine dikkat çekti. Katılımcılar, Hatay’ın ekonomik potansiyelini güçlendirecek ortak projelerin hayata geçirilmesi konusunda görüş birliğine vardı.

Toplantı, Hatay iş dünyası temsilcilerinin dayanışma mesajları ve gelecek döneme yönelik ortak çalışma kararlarıyla sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Arşivler